Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Blind zijn op Curaçao, vriendjes Wiz en Kanye & nieuwe vid Puff Daddy

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Blind zijn op Curaçao, vriendjes Wiz en Kanye & nieuwe vid Puff Daddy

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Blind zijn op Curaçao

Blinde mensen kunnen over het algemeen best zelfstandig door het leven. Toch kan dat extra beetje hulp soms geen kwaad. Als je bijvoorbeeld in je eentje de straat op gaat en geld moet wisselen. De Surinaamse comedian Ruben Welles ging een dagje als blinde man over straat op Curaçao en ontmoette een hoop uhm..'bijzondere' mensen.

Blind zijn op curaçao?Like and share! Tagg je beste vriend(in)P.s This specific video is meant for entertainment. The people running away with money are acting.!Powered by www.rapid.sr

Geplaatst door Welles op dinsdag 2 februari 2016

2. Vriendjes Wiz Khalifa en Kanye West

Terwijl er gisteren ineens een foto van Kanye's vrouw Kim Kardashian en zijn ex Amber Rose online verscheen, lijkt de beef tussen Wiz en Mr. West ook uitgesproken. Dat liet de rapper weten op zijn Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De ruzie ontstond nadat Wiz Khalifa zich op Twitter had uitgelaten over Kanye's nieuwe albumnaam Waves. Het is niet de eerste keer dat de twee onenigheid hebben. Check hier wat er zich nog meer heeft voorgedaan in het verleden.

3. VIDEO: Puff Daddy, French Montana & Zoey Dollaz

Puff Daddy heeft money to blow! Dat is niet te missen in de nieuwe video van de track Blow a Check. Samen met French Montana en Zoey Dollaz strooit hij met geld, terwijl hij feest en omring is door een hoop vrouwen. Het nummer staat op het laatste album MMM (Money Making Mitch) van Puff Daddy (ofwel Sean Combs).

Ster advertentie
Ster advertentie