Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Ariana Grande krijgt eigen kledinglijn, 23 miljoen voor slachtoffer politiegeweld & meer

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Ariana Grande krijgt eigen kledinglijn, 23 miljoen voor slachtoffer politiegeweld & meer

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Ariana Grande krijgt eigen kledinglijn

Het Britse kledingmerk Lipsy heeft aangekondigd een kledinglijn te droppen in samenwerking met Ariana Grande. De zangeres heeft ook al twee parfums op haar naam staan. In Groot-Britannië hangen de ontwerpen van Ariana vanaf 2 maart in de winkels. In Nederland is het merk ook online te bestellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. 23 miljoen voor man die verlamd is geraakt door politiekogels

De 22-jarige Dontrell Stephens fietste tegen het verkeer in, toen hij werd aangehouden door een politie-agent. De agent schoot vier keer op hem in, omdat hij dacht dat de fietser, die geen onbekende was bij de politie, een wapen zou trekken. De verwondingen verlamden Dontrell voor het leven. In de rechtzaak tegen de agent wordt nu 23 miljoen geëist. De staat Florida moet de schadeclaim nog wel goedkeuren. Vorige week gaf Dontrell een getuigenisverklaring voor de rechter.

3. Obama: "Moslims zijn de sporthelden voor wie we juichen"

Gisteren bezocht president Barack Obama voor het eerst als president een Amerikaanse moskee. Ter plekke liet hij zijn waardering blijken voor moslim Amerikanen. "Het zijn de sporthelden waar we voor juichen, zoals Karim Aldul Jabar." Ook kondigde hij aan dat gesluierde schermkampioen Ibtihaj Muhammad de komende Olympische Spelen de VS gaat vertegenwoordigen. Hij moedigde haar aan met goud thuis te komen.

Obama visits mosque, defends Muslim Americans

"Muslim Americans keep us safe", says President Obama during his first visit to a U.S. mosque as president. http://cnn.it/1SYkaHy

Geplaatst door CNN International op woensdag 3 februari 2016
Ster advertentie
Ster advertentie