Up 2 Date

VIDEO: Bekerheld Maikey loopt vandaag gewoon weer stage

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Bekerheld Maikey loopt vandaag gewoon weer stage

Voetballer Maikey Parami schoot woensdagavond zijn amateurclub VVSB naar de halve finale van de KNVB Beker. Een dag na de winst op FC Den Bosch loopt de 21-jarige student gewoon weer stage bij de HEMA. Het wordt gelukkig geen gewone dag voor Maikey. Hij kletst volop met de pers, enthousiaste bezoekers en zelfs fans en daar krijgt hij alle vrijheid voor van zijn werkgever.

Bekerheld Parami: ik kan het nog steeds niet geloven

Na amper twee uur slaap en het gejuich nog nagalmend in zijn hoofd, staat 'bekerheld' Maikey Parami vandaag gewoon weer op zijn werk, in de HEMA Gisteren scoorde hij voor zijn amateurclub VVSB het winnende doelpunt tegen FC Den Bosch → http://nos.nl/l/2084836

Geplaatst door NOS op donderdag 4 februari 2016

Maikey doet loting

De goal van Maikey maakt van VVSB de eerste amateurclub sinds IJsselmeervogels in 1975 die de halve finales van het bekertoernooi heeft gehaald. Hij heeft door de historische overwinning maar twee uurtjes kunnen slapen en moet vanavond nog door naar de loting. "Ik mag vanavond in het Philips-stadion assisteren bij de loting," vertelde hij de NOS.

Handtekeningen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

HEMA trots op bekerheld

Succes Maikey, we zijn trots op zo'n veelzijdige collega! Kom vandaag langs bij HEMA Leidschenhage voor een gesigneerde foto of lekkere tompouce.

Geplaatst door HEMA op donderdag 4 februari 2016

MORGEN STAGELOPEN

Ster advertentie
Ster advertentie