STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Pittig interview Salaheddine met Tofik Dibi

VIDEO: Pittig interview Salaheddine met Tofik Dibi

Dinsdag 16 februari 2016 - 09:18 uur

|

Door:

Burç

Tofik Dibi kwam vorig jaar uit de kast en bracht daar het boek Djinn over uit. Tv-maker Salaheddine gaat in gesprek met de ex-politicus en vraagt hem op hele directe wijze of hij wel het goede voorbeeld geeft aan Marokkanen: "De rode loper is voor je uitgerold bij Pauw en De Wereld Draait Door, maar zijn Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk de mensen waar de Marokkaanse gemeenschap naar op moet kijken?"

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verandering

Tofik vertelde eerder bij FunX dat hij met het boek Djinn jongeren helpen die in dezelfde positie zitten als hij en dat bevestigde hij nogmaals bij Salaheddine: "Dit hele verhaal heeft mij bijna mijn leven gekost. Het is moeilijk om dat aan iemand uit te leggen, maar als je weet wat mensen meemaken die moslim en Marokkaan zijn, dan snap je dat je dit niet voor aandacht of geld naar buiten brengt. Dat doe je om iets te proberen te veranderen."

Kruisverhoor

Hoe gaat Tofik Dibi om met zijn luxepositie? Komt hij met zijn vriend langs bij opa Dibi? Waarom bedekt Tofik zijn zondes eigenlijk niet? Salahedinne is erg direct in een pittig interview dat je bijna een kruisverhoor kunt noemen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Kim en Kanye delen eerste foto van pasgeboren baby en onthullen de naam

  • Ook mannen worden ongewenst betast op feestjes: "Ze pakte me vol op mijn bek"

  • Nomineer je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards

  • Onderzoek naar etnisch profileren bij Belastingdienst

  • Deze moslima's vasten niet tijdens ramadan en dat zorgt voor een tweestrijd

  • Monica Geuze en Remy Bonjaski rijden over de gevaarlijke wegen van Oeganda

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.26799-video-pittig-interview-salaheddine-met-tofik-dibi"}