Up 2 Date

About Last Night: Comedian Katt Williams gearresteerd, Jay Z nieuwe 'manager' DJ Khaled & meer!

  1. Newschevron right
  2. About Last Night: Comedian Katt Williams gearresteerd, Jay Z nieuwe 'manager' DJ Khaled & meer!

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de 3 opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Katt Williams gearresteerd

Comedian Katt Williams kan niet alleen grappen maken, maar ook een paar goede klappen uitdelen. Hij werd gisteren opgepakt, omdat hij een winkelmedewerker in Georgia een pak slaag zou hebben verkocht naar aanleiding van een uit te hand gelopen discussie. Het is onduidelijk waardoor het akkefietje precies ontstond. De 44-jarige Katt is inmiddels weer vrij op borgtocht (5000 US Dollar).

2. Jay Z nieuwe manager van DJ Khaled

DJ Khaled en Jay Z hebben wat om op te proosten! De rapper die bekend staat om zijn 'krachtige' uitspraken, heeft zich aangesloten bij Roc Nation, het platenlabel van Jay Z. Proost!

3. Stacey Dash afgemaakt op Twitter na verschijning op podium bij Oscars

Akward! Dat is het juiste woord om te beschrijven wat voor sfeer er hing toen actrice Stacey Dash op het podium verscheen tijdens de Oscars. Een tijdje geleden gaven Jada Pinkett Smith en Spike Lee aan de Oscars te wit te vinden. 'Clueless'-actrice Stacey ging hier fel tegenin en noemde dit hypocriet.

Ze deed de pittige uitspraak: "Willen we nou segregeren of integreren? In dit geval zouden we ook af moeten van zoiets als de BET Channel en de Black History Month. We zijn allemaal Amerikaan. Punt." Dat gezegd hebbende, was haar entree tijdens de Oscars op zijn minst genoeg voor rare stiltes in de zaal, maar luide kreten op social media.

Die nare twitterberichten, leest de actrice zelf ook nog even voor. "I was hoping there was a trap door on the stage and @REALStaceyDash woul fall through." Oeiiii!

Ster advertentie
Ster advertentie