STER Advertentie
STER Advertentie

Teaser documentaire "Het wonderbaarlijke leven van Kenny B"

Teaser documentaire "Het wonderbaarlijke leven van Kenny B"

Woensdag 2 maart 2016 - 14:20 uur

|

Door:

Kavita

Voordat Kenny B (Kenneth Bron) bekend werd in Nederland, kende de meeste Surinamers hem heel anders. Niet alleen maakte hij nummers in het Surinaams, maar de 54-jarige zanger zat ook bij de junglecommando. Documentairemaker Walter Stokman maakte een muzikale roadmovie over de 'Parijs'-zanger, met wie hij naar Suriname reisde.

Het wonderbaarlijke leven van Kenny B is een intieme zoektocht geworden over de man die hij was, is geworden en waar hij nog naartoe wil. Gisteren was de première van de documentaire in de Amsterdamse Melkweg. Maar zaterdag 5 maart is het om 22.15 uur ook op NPO 3 te bekijken!

"In de moeilijke tijden was hij de man die de onderhandelingen heeft ingezet met Desi Bouterse"

Zanger Kenny B brak vorig jaar internationaal groots door met zijn zomerhit ‘Parijs’. Documentairemaker Walter Stokman reisde met Kenny mee naar diens vaderland Suriname. 3Doc: Kenny B. is behalve een muzikale roadmovie, een intieme zoektocht naar wie Kenny is, waar hij vandaan komt en hoe hij in het leven wil staan. Kenny, die eigenlijk Kenneth Bron heet, wil met zijn muziek een brug slaan tussen Nederland en zijn vaderland Suriname. Het land waar hij, na een periode van enorme drukte, naar teruggaat voor een moment van bezinning.Te bekijken op de Nederlandse televisie op zaterdag 5 maart 2016 om 22:15 op NPO 3

Geplaatst door Srananpoku op dinsdag 1 maart 2016

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt