STER Advertentie
STER Advertentie

MMA-vechter Germaine de Randamie doet 'rear naked choke' bij FunX dj

MMA-vechter Germaine de Randamie doet rear naked choke bij FunX dj

Zondag 15 mei 2016 - 12:54 uur

|

Door:

Burç

Germaine de Randamie was in het kickboksen iedereen de baas. Tegenwoordig vecht The Iron Lady daarom als Mixed Martial Artist tegen de besten van de wereld. Ze schoof onlangs aan bij FunX Utrecht en vertelde onder andere over haar laatste MMA gevecht tijdens het UFC-toernooi in Rotterdam. Daar schakelde Germaine haar tegenstander uit door een vernietigende knie tegen het lichaam uit te delen. Dit brengt haar een stapje dichterbij de UFC kampioensgordel die ze naar Nederland wil halen.

Incasseren

Een MMA-vechter moet ook kunnen incasseren, maar dat gaat volgens Germaine de Randamie vanzelf: “Tijdens een partij voel je er niet zo heel veel van, de adrenaline neemt het dan over." Toch gaat het niet altijd over rozen: "Een keer had ik een flinke armklem, die zat er goed in. Ik wilde eigenlijk niet tikken, ik dacht: ik kan er nog wel uit. Maar ik kon er niet meer uit! Toen heb ik wel wat dingetjes afgescheurd.”

Rutger in de choke

Germaine de Randamie is dus een bad ass, en wordt niet voor niets ‘The Iron Lady’ genoemd. FunX DJ Rutger was benieuwd hoe het nu precies voelt om een rear naked choke te ontvangen. De dame van staal gaf hem natuurlijk met liefde een praktijkles.

Populair op FunX.nl

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • Grote rellen in Haagse Schilderswijk, vier aanhoudingen

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag