STER Advertentie
STER Advertentie

Haagse politieagent blijkt mol te zijn van drugsbende

Haagse politieagent blijkt mol te zijn van drugsbende

Donderdag 14 juli 2016 - 14:39 uur

|

Door:

Bianca

Een politieagent uit Den Haag, blijkt een mol te zijn die alles doorspeelt aan een drugsbende. De 28-jarige man heeft informatie gedeeld met de dieven op het moment dat het politiekorps informatie kreeg over de locatie van een hennepplantage.

politie2

hennepdieven

De politiemol belde dan een contactpersoon zodat de bende snel zelf naar de hennepplantage kon gaan om daar de drugs te stelen. De man wordt nu verdacht van corruptie, schending van het ambtsgeheim, het medeplegen van inbraken en deelname aan een criminele organisatie.

politie

extra grote klap

Het is een extra grote klap voor de Haagse politiekorps omdat de politieagent juist in het zonnetje werd gezet. Als man van Marokkaanse afkomst werd hij gezien als modelagent. Hij werd gehuldigd door zijn bazen en kreeg extra beloning voor zijn goede werk.

Zijn aanhouding zorgt ervoor dat de politie in een ongemakkelijke positie wordt geplaatst omdat zij nu juist bezig zijn om meer jongeren van diverse culturele achtergronden te werven. Politie en justitie zijn nu bang dat politiekorpsen minder snel Marokkaans-Nederlandse politiemannen aannemen.

Populair op FunX.nl

  • Famke Louise verdenkt Pussycat Dolls van nadoen clip

  • Fabiola bij staredown Boxing Influencers: "Ik wil bloed zien bij Vonneke"

  • Gepeste Quaden (9) is geen 18-jarige oplichter

  • Influencer faket vakantie op Bali met foto's genomen in de IKEA

  • Chinees-Nederlandse Cindy (24) mishandeld in lift na 'klagen' over racistisch carnavalslied

  • Latifah weg bij haar label: "Ik ben een leider, geen volger"