Up 2 Date

FOTO: Voetballer Samir Nasri bedankt voor seksbehandeling op Twitter

  1. Newschevron right
  2. FOTO: Voetballer Samir Nasri bedankt voor seksbehandeling op Twitter

Gisteravond verschenen een aantal opmerkelijke berichten op de Twitterpagina van Samir Nasri. De topvoetballer had vorig jaar een hydratatiebehandeling cadeau gekregen van zijn ex-vriendin Anara Atanes. De Fransman bedankte het bedrijf dit jaar uitgebreid voor de extra 'seksbehandeling' die hij erbij kreeg. Toevallig gingen Samir en Anara vorig jaar uit elkaar, omdat de voetballer van Sevilla veelvuldig zou zijn vreemdgegaan.

Seksbehandeling

Het bedrijf dat de hydratatiebehandeling leverde deelde gisteravond een foto op Twitter. Daarop poseert de voetballer met één van hun beeldschone medewerkers.

Gehackt

De Franse voetballer bedankte het bedrijf terug, maar niet alleen voor deze dienst. Nasri raadde zijn volgers ook de volledige `extra´ seksbehandeling aan van medewerker Jamilah aan: "Deze hoer komt eerst langs en neukt dezelfde avond nog met je. (..) Ze gaf me die middag een behandeling en haar telefoonnummer. Die nacht kwam ze nog langs voor een andere behandeling." Achteraf twitterde Samir Nasri dat hij slachtoffer was geworden van hackers.

Al snel bleek wat er aan de hand was: Samir Nasri's Twitteraccount was gehackt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wiet & Nasri

Samir Nasri staat al niet bekend om zijn slimme acties. Hij gooide eerder dit jaar nog een foto online waarin hij heel wat zakjes wiet om zich heen heeft liggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie