Up 2 Date

Zakentiener Kylie Jenner één van de meest invloedrijke millennials

  1. Newschevron right
  2. Zakentiener Kylie Jenner één van de meest invloedrijke millennials

Kylie Jenner was al sinds woensdagochtend gekroond tot de op één na rijkste van de familie na grote zus Kim. Een paar uur later maakte tijdschrift Forbes bekend dat Kylie in hun jaarlijkse '30 under 30'-lijst voorkomt. Alleen de meest invloedrijke mensen onder de 30 jaar verdienen een plekje op deze prestigieuze lijst.

miljoenen

Als jongste kind van de Kardashian/Jenner-familie haalde Kylie vorig jaar 17 miljoen euro binnen. In vergelijking met Kims 49 miljoen euro, klinkt dat weinig, maar voor haar 19-jarige leeftijd is dat indrukwekkend, vindt Forbes.

Zakentiener

Het Amerikaans blad plaatste de 19-jarige daarom ook in de categorie 'retail & e-commerce' en maakte haar daarmee de enige tiener in die groep. Met haar make-upmerk Kylie Cosmetics behaalde de realityster miljoenen inkomsten. Daarnaast loopt ook nog de kledinglijn met zus Kendall en krijgt ze fans zover elke maand te betalen voor haar persoonlijke app.

Opvallend

Andere opvallende namen tussen de 600 game-changers zijn: de succesvolle turnster Simone Biles (19), hitschrijfster Bibi Bourelly (22), en 'Panda'-rapper Desiigner (19).

Zie jij deze celebs als jongeren om rekening mee te houden?

Ster advertentie
Ster advertentie