Up 2 Date

Feestend je stem uitbrengen in de Tolhuistuin: ''Stem. Dans. Kantel!''

  1. Newschevron right
  2. Feestend je stem uitbrengen in de Tolhuistuin: ''Stem. Dans. Kantel!''

Precies om middernacht opent stemlocatie Tolhuistuin in Amsterdam zijn deuren. METS! viert vanavond vanaf acht uur een groot stemfeest, waar onder andere Jonna Fraser, Cho, Jairzinho, Stepherd & Skinto, Rocks en Bokoesam zullen optreden. De avond wordt gehost door de boys van Supergaande.

Kantel de macht

Verschillende organisaties, waaronder Top Notch, Noah's Ark, Spotify en FunX, hebben hun krachten gebundeld. De !METS-campagne werd gestart om jongeren te motiveren om massaal te gaan stemmen. METS!, het omgekeerde van Stem! heeft de slogan: Kantel de macht.

15 maart

Vaak denken jongeren dat ze geen macht hebben, maar !METS wil juist laten zien dat je wel degelijk invloed hebt op hoe Nederland eruit zal gaan zien. Initiatiefnemers Jiggy Djé en Massih waren eerder al te gast in Start om te benadrukken hoe belangrijk het is dat alle jongeren op 15 maart naar de stembus gaan.

"We willen iedereen die we bereiken ook het gevoel geven dat hij of zij echt deel uitmaakt van de samenleving. Dat werkt ook goed voor de sfeer van het land."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie