Up 2 Date

Damian Marley bevestigt: Jay Z werkt aan nieuwe muziek

  1. Newschevron right
  2. Damian Marley bevestigt: Jay Z werkt aan nieuwe muziek

Komt er dan toch binnenkort een nieuw Jay Z-album? Dit weekend werd Jay Z gespot in Kingston in Jamaica. Hij was niet alleen voor plezier op het eiland, want hij dook ook de studio in met Damian Marley. Het is niet de eerste keer dat er speculaties zijn dat de rapper aan een nieuw album aan het werken is.

Nieuwe muziek

Tidal mede-eigenaar Damian Marley vertelt dat Jay Z en hij werken aan nieuwe muziek. Hij maakte duidelijk dat het voor een project van Jay Z was. Het is alleen niet duidelijk of het om een album gaat, maar hoe dan ook: de kans is groot dat we binnenkort nieuwe muziek van Jay Z kunnen verwachten.

"Ik heb met hem gewerkt aan een aantal dingen waar hij mee bezig is. Ik weet niet wat de details van het project zijn, maar we hebben samen aan muziek gewerkt."

Speculaties

Ook vorige maand waren er speculaties dat Jay Z binnenkort een nieuw album gaat uitbrengen. Swizz Beatz postte toen een foto waarop hij met Jay Z samen te zien is, met de tekst: "They don't even know what's about to happen ????? Album ModeZone⚡️"

Ster advertentie
Ster advertentie