Up 2 Date

Beyoncé, Bruno Mars en Chance the Rapper grote winnaars van BET Awards 2017!

  1. Newschevron right
  2. Beyoncé, Bruno Mars en Chance the Rapper grote winnaars van BET Awards 2017!

De BET Awards 2017, waarbij Afro-Amerikaanse muzikanten worden geëerd, zijn weer achter de rug en er is ontzettend veel gebeurd! Gisteravond werd de show geopend door Bruno Mars, Mary J. Blige en A$AP Rocky traden samen op, DJ Khaled verscheen on stage met zoontje Asahd en Chance the Rapper nam de humanitarian award in ontvangst vanwege zijn inzet voor het goede doel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

de beste(n)

Maar er is veel meer! Hoewel Beyoncé niet aanwezig was in verband met de geboorte van haar tweeling, ontving ze maar liefst vijf awards. Zo heeft ze gewonnen in de categorie van beste R&B- of popartiest, video van het jaar, album van het jaar, beste videoregisseur en de publieksprijs. Showopener Bruno Mars sleepte een award in de wacht voor beste mannelijke R&B- of popartiest.

Naast dat Chance the Rapper een humanitarian award kreeg, werd hij ook nog geprezen als beste nieuwkomer. Rapper Kendrick Lamar en Remy Ma mogen zichzelf de beste hiphopartiesten van 2017 noemen. Het trio Migos kreeg een award voor beste groep en de New Edition Band ontving een Lifetime Achievement Award.

film & sport

Niet alleen muzikanten werden geëerd. Zo zijn Mahershala Ali en Taraji P. Henson bekroond tot beste acteur en actrice van 2017 en heeft Hidden Figures de titel voor beste film te pakken. Tennisster Serena Williams en basketballer Stephen Curry hebben de titel voor beste Afro-Amerikaanse sporter van het jaar gekregen.

Ster advertentie
Ster advertentie