STER Advertentie
STER Advertentie

'Overleden' zoon belt vader dagen na de begrafenis

Overleden zoon belt vader dagen na de begrafenis

Maandag 26 juni 2017 - 12:33 uur

|

Door:

Ginette

De 82-jarige Frank J. Kerrigan kreeg in mei te horen dat zijn dakloze zoon levenloos was gevonden op straat. Het nieuws kwam als een grote shock. Op de plaats waar zijn zoon gestorven was, legde de vader bloemen neer. Nadien zorgde hij voor een prachtige begrafenis. Niet veel later bleek dat hij een vreemde had begraven.

''Hey papa''

Elf dagen na de begrafenis kreeg de vader ineens een belletje van een vriend. De vriend vertelde dat de verkeerde persoon geïdentificeerd was. Naast hem stond zijn zoon aan wie hij de telefoon doorgaf: ''Hey, papa'', hoorde hij ineens. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shock

Zus Carole laat weten dat het als een grote shock kwam dat haar broer ineens toch nog bleek te leven: ''We dachten dat we onze broer aan het begraven waren. Iemand anders had een prachtig afscheid, iemand die we helemaal niet kennen.''

Excuses

De vader is erg boos op de politie. Volgens hem hebben de autoriteiten geen moeite gedaan om de zoon goed te identificeren, omdat hij dakloos is. Er zijn wel excuses gekomen en er loopt een intern onderzoek naar de omwisseling, maar dat is voor vader Frank niet genoeg. Hij heeft nu een advocaat in de arm genomen en hoopt dat in de toekomst kan worden voorkomen dat zulke pijnlijke fouten nog een keer worden gemaakt.

''Als mensen mij vertellen dat mijn zoon overleden is, als ze vingerafdrukken hebben, dan geloof ik ze.''

Op straat

De jongen heeft er opnieuw voor gekozen om op straat te leven. Volgens zijn zus Carole begrijpt hij niet hoe zwaar de valse melding was voor de familie.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.33271-overleden-zoon-belt-vader-dagen-na-de-begrafenis"}