Up 2 Date

Jay-Z over Kanye: "Hij is over de grens gegaan"

  1. Newschevron right
  2. Jay-Z over Kanye: "Hij is over de grens gegaan"

Jay-Z en Kanye hebben al jaren een complexe relatie met elkaar. Hoewel ze in de periode van Watch The Throne onafscheidelijk waren, werd hun relatie de laatste jaren gekenmerkt door ruzie. Jay-Z heeft in een interview iets meer verteld over de relatie tussen hem en Kanye. Dat deed hij tijdens de Rap Radar podcast met Elliot Wilson en B.Dot.

Kill Jay-Z

In het interview spreekt hij over zijn album 4:44. Wanneer het over Jay-Z' eerste track Kill Jay Z gaat, komt het gesprek op Kanye terecht. Jay-Z vertelt dat een aantal teksten van de track inderdaad aan Kanye gericht zijn.

Beschuldiging

"Wat mij echt pijn deed, is dat hij mijn kinderen en vrouw erbij betrok." Jay-Z heeft het in het interview over het moment dat Kanye zijn psychische breakdown had. Dat was tijdens een speech waarin hij sprak over Jay-Z en ook over Beyoncé. Hij beschuldigde Beyoncé dat zij alleen wilde optreden op de MTV VMA's als ze de award van Beste Video zou winnen in plaats van Kanye.

Grens

Voor Jay-Z is het een probleem dat Kanye ook Beyoncé en de kinderen erbij heeft betrokken. Kanye heeft daarmee een grens overschreden. Hoewel ze vaker problemen hebben gehad, geeft Jay Z aan dat het dit keer anders is.

"Kanye is mijn kleine broertje. (...) We hebben grotere problemen overwonnen, maar nu heeft hij mijn familie erbij betrokken. Nu vind ik het een probleem. Dat is een echt, echt probleem. En dat weet hij."

Foto: AFP

Ster advertentie
Ster advertentie