STER Advertentie
STER Advertentie

Jim Carrey geeft bizar interview op New York Fashion Week-feest

Maandag 11 september 2017 - 08:38 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jim Carrey heeft wel vaker bewezen niet de makkelijkste persoon te zijn om te interviewen. E! News-reporter Catt Sadler durfde het toch aan. Ze sprak de acteur aan op de rode loper van een New York Fashion Week-feestje. Het is misschien geen verrassing dat dat een lekker ongemakkelijk gesprek werd.

Betekenisloos feestje

De komiek begon eerst rondjes om de interviewster te draaien. Vervolgens vertelde hij dat hij op dit feestje was, omdat hij: "het meest betekenisloze feestje wilde vinden waar hij bij aanwezig kon zijn." Catt Sandler legde uit dat het evenement wel belangrijk is, omdat het allemaal draait om belangrijke iconen. Hierop citeerde Jim een stukje uit een speech die hij gaf in 2014 op de Maharishi University of Management in Iowa, toen hij een eredoctoraat ontving voor zijn prestaties in de kunst.

"Ik geloof niet in persoonlijkheden. Ik geloof dat vrede buiten persoonlijkheden ligt, buiten uitvindingen en vermommingen, buiten de rode 'V' die je op je borst draagt, die kogels afstoten."

wij bestaan Niet

De interviewster probeerde het gesprek nog een positieve draai te geven door te zeggen dat Jim er goed uitziet, maar ook daar had hij wat op te zeggen.

"Ik heb mezelf niet mooi aangekleed. Er bestaat geen 'ik'. Er zijn alleen dingen aan het gebeuren. Het is niet onze wereld. Wij doen er niet toe."

Is Jim Carrey gewoon raar aan het doen of is hij extreem woke? 

 

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin