Up 2 Date

Selena Gomez krijgt nier van beste vriendin en bedankt haar in openhartig bericht

  1. Newschevron right
  2. Selena Gomez krijgt nier van beste vriendin en bedankt haar in openhartig bericht

De echte fans van Selena Gomez hadden al opgemerkt dat het deze zomer opvallend stil was rondom de zangeres. Hoewel ze nieuwe muziek had uitgebracht, was er weinig promotie op haar eigen social media. Daar had de zangeres een hele belangrijke reden voor, ze kreeg namelijk een niertransplantatie. In een openhartige Instagram-post bedankt ze haar vriendin Francia Raisa, die Selena "het ultieme cadeau gaf" door haar eigen nier te doneren.

"Ik kwam erachter dat ik, door mijn ziekte lupus, een niertransplantatie nodig had, dankzij mijn ziekte lupus en ik was aan het herstellen. Dat was nodig voor mijn gezondheid. Ik kijk ernaar uit om mijn avontuur met jullie te delen de komende maanden. Tot die tijd wil ik publiekelijk mijn familie en de geweldige team van dokters bedanken voor alles dat ze voor, tijdens en na de operatie voor mij hebben gedaan. Ten slotte, zijn er geen woorden die kunnen beschrijven hoe dankbaar ik ben voor mijn prachtige vriendin Francia Raisa. Zij gaf me het ultieme cadeau en opoffering door haar nier te doneren aan mij. Ik hou zo veel van jou, zusje. Er blijven veel misverstanden over lupus bestaan, maar er wordt wel vooruitgang geboekt."

Lupus

Selena Gomez kampt met de auto-immuunziekte lupus. Bij deze ziekte richt het afweersysteem zich tegen het eigen lichaam. Dit veroorzaakt ontstekingen. Afhankelijk van de soort lupus kan dit zijn in de huid, gewrichten of organen, zoals de nieren of het hart. Aan het einde van 2013 onderging de zangeres daar ook al chemotherapie voor.

Ster advertentie
Ster advertentie