Up 2 Date

ADE Beats 2017: volop hiphop, bass en beats!

  1. Newschevron right
  2. ADE Beats 2017: volop hiphop, bass en beats!

Yaaaay, ADE Beats 2017 staat weer voor de deur. En dat betekent een hoop internationale hiphop, bass en beats! Bij ADE, ofwel het Amsterdam Dance Event, denk je waarschijnlijk aan de leukste feestjes die in de hoofdstad gegeven worden. Maar er gaat een hele wereld van toffe bijeenkomsten achter schuil!

propvol

Tijdens ADE Beats, dat op vrijdag 20 oktober plaatsvindt in de Melkweg, ligt de focus vooral op opkomende beatmakers en producers. Er zijn heel veel Q&A's, maar ook talloze panelsessies. Het propvolle programma wordt in ieder geval geopend door onder andere TopNotch-platenbaas Kees de Koning en Romain Bilharz, die de carrière van Stromae begeleidde.

netwerken for life!

Daarnaast vertelt bijvoorbeeld producer Jonathan 'JEA5' Mensah over zijn achtergrond in de muziekscene in Oost-Londen en Accra (Ghana), maar ook over hoe hij de nieuwe generatie verraste met een nieuwe sound die een mix is van afrobeats, grime, dubstep, hiphop, dancehall en house. En dit is nog lang niet alles!

Naast inspirerende Q&A's en panels, zijn de netwerkmogelijkheden oneindig. Ook worden er masterclasses gegeven over hoe je bijvoorbeeld je carrière op poten krijgt, zonder hulp van een platenmaatschappij.

NL hiphopproducers

ADE Beats eindigt met onder andere producersEsko, Jack $hirak, IliassOpDeBeat, Dopebwoy, Project Money, Ramiks, Spanker, Whiteboy en Yung Felix. Onder leiding van Amsterdam Sound System wordt het slotdebat The Great Dutch Hip-Hop Producers Debate gehouden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie