STER Advertentie
STER Advertentie

Boef bij Van Der Vorst Ziet Sterren: "Nog drie maandjes dan ben ik miljonair"

Boef bij Van Der Vorst Ziet Sterren: "Nog drie maandjes dan ben ik miljonair"

Donderdag 12 oktober 2017 - 08:36 uur

|

Door:

Elize

Een jaar geleden zei Peter van der Vorst nog bij RTL Boulevard dat hij helemaal klaar was met Boef: "Waarom zouden we deze jongen tot een ster maken?" Op die woorden moet hij even terugkomen, want hij gaat nu toch langs bij Boef in zijn programma Van Der Vorst Ziet Sterren. Hij spreekt hem over zijn verleden, zijn succes en zijn verloving. 

"Ik heb teveel talent om afgeschilderd te worden als treitervlogger." 

Ouders

Boef vertelt in het interview over de band die hij met zijn ouders heeft. Hij groeide als klein kind met zijn ouders op in een achterstandswijk in Parijs. Zijn ouders hadden het moeilijk en toen ook jeugdzorg in het spel kwam, besloten zij om de vierjarige Soufiane naar een bekende te sturen. Uiteindelijk belandde Boef in Nederland. Hij heeft nog steeds veel contact met zijn ouders en probeert maandelijks langs te gaan in Parijs. 

Boef

Het opgroeien in Nederland, verliep niet altijd even goed. Soufiane kreeg van zijn vrienden al snel de bijnaam Boef. Toch wil hij zichzelf niet een echte boef noemen. Hij geeft wel toe dat hij wat dingetjes heeft gedaan die niet door de beugel konden: "Dat zijn dingen die je doet, waarvan je nu denkt: man, ben ik echt zo dom geweest om voor een paar duizend euro zulke risico's te nemen?"

Gevangenis

Die domme dingen bezorgden hem in totaal twee jaar gevangenisstraf. Boef vertelt dat het een eenzame tijd was, maar ook een leermoment: "Ik dacht: dit kan het niet voor mij zijn." Hij spendeerde zijn tijd grotendeels met het schrijven van teksten. Een hobby die hij al vanaf zijn dertiende beoefent. 

Teksten 

Maar al die teksten bleven lange tijd bewaard. Boef wachtte namelijk op het juiste moment om het uit te brengen. Hij wilde het bewaren tot het moment dat hij zichzelf zo goed ontwikkeld vond, dat als hij muziek uit zou brengen niemand meer om hem heen zou kunnen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vloggen als wapen

Eerst begon Boef ook nog met het maken van vlogs, waarvan vooral de zogenaamde 'treitervlogs' bekend werden bij het grote publiek. Achteraf gezien had hij die vlogs beter niet kunnen maken, maar op dat moment waren ze voor Boef als een soort wapen: "Wanneer ik staande werd gehouden, zag ik het als wapen om terug te filmen." Fans vonden de vlogs wel leuk, maar Boef vond het op een gegeven moment te negatief worden. 

"Ik dacht dit is niet wie ik ben. Ik heb teveel talent om afgeschilderd te worden als treitervlogger." 

Positiviteit

De negativiteit behoort allemaal tot het verleden en Boef staat nu anders in het leven: "Gelukkig dat we ook veranderen als mens." Boef vertelt dat hij nog steeds de oude Boef is, maar nu binnen de lijntjes: "Als je een publiekelijk figuur bent moet dat ook." 

Succes

Inmiddels heeft Boef dan ook veel succes en gaan de zaken goed. Hij kan niet meer over straat zonder aangesproken te worden door fans en heeft aardig wat platen en prijzen verzameld. Of hij al miljonair is?

"Ik heb gezegd dat ik een feest geef, wanneer ik miljonair word. Dus ik denk dat we binnen nu en een kleine drie maandjes kunnen feesten."

Verloofd

Ook in de liefde heeft Boef succes. Hij is namelijk verloofd met Layla. Maar om haar te beschermen houdt hij haar voorlopig nog even uit zijn snaps, vlogs en dus ook uit de beelden van dit interview. 

"Zij heeft er niet voor gekozen om beroemd te zijn. Zij is lekker het vrouwtje achter Boef. Dat wil ik graag ook zo houden."

 

Populair op FunX.nl

  • Archie zat 36 jaar onterecht vast en blaast nu 'America's Got Talent' omver

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Filterverslaving: naar de cosmetische chirurg om op je favoriete filter te lijken

  • Cafés en terrassen mogen 1 juni om 12 uur open

  • Cardi B is een kleurrijke nieuwe tatoeage rijker waar tientallen uren aan is gewerkt

  • Drake maakt statement na uitspraak over Kylie Jenner als zijn ‘side piece’ in gelekte track