STER Advertentie
STER Advertentie

Monica Geuze stopt met dagelijks vloggen

Maandag 18 december 2017 - 15:01 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Monica Geuze is één van de bekendste YouTubers van Nederland. Dagelijks laat ze bijna 400.000 abonnees meekijken met haar leven en bespreekt ze persoonlijke dingen met ze. Alles wordt dagelijks vastgelegd met haar vlogcamera, maar daar stopt ze mee. In haar nieuwe vlog laat ze weten waarom ze deze beslissing heeft genomen.  

kritiek

YouTube is een medium waar gebruikers, vaak anoniem, hun kritiek en haat kunnen gooien. Ook Monica Geuze krijgt dagelijks te maken met al die negativiteit en dat wil ze niet meer. "Eigenlijk heb ik niet zodanig altijd de behoefte om alles over mijn persoonlijke leven te delen en daarover kritiek te ontvangen", legt ze uit in haar vlog. "Ik heb het idee dat het me de laatste tijd iets zwaarder valt om constant die negativiteit te lezen. Waarvoor ben ik dan nog aan het delen?" Monica Geuze wil ook meer privacy en met haar dagelijkse vlog is dat natuurlijk lastig. 

en nu?

Niet getreurd, want Monica Geuze gaat gewoon door met het maken van video's. Één keer in de week zal ze alsnog een vlog uploaden, zodat jij toch weet wat ze allemaal heeft beleefd. Ook wil Monica meer video's opnemen met andere YouTubers en gaat ze meer Q&A's doen met haar fans. 

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Kylie Jenner die 'Rise and Shine' zingt voor Stormi is nu al een meme

  • Snoop Dogg heeft een fulltime jointdraaier in dienst

  • A$AP Rocky: "Ik heb een seksverslaving"

  • Ophef en discussie over reclamebord Calvin Klein

  • Dit Japanse stel draagt al jaren elke dag een matchende outfit

  • De Sugababes zijn weer bij elkaar en zo klinkt hun nieuwe single