STER Advertentie
STER Advertentie

Amber Alert: Baby uit handen van vrouw gegrepen en ontvoerd

Maandag 26 februari 2018 - 15:53 uur

|

Door:

Elize

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De politie heeft vandaag een Amber Alert verstuurd voor een halfjaar oude baby uit Eersel. Het meisje, dat Hannah Simons heet, werd vanmorgen door een man ontvoerd. Hij griste de baby die in een maxi-cosi lag, uit de armen van haar verzorgster toen ze uit een supermarkt in Eersel kwam lopen. Volgens omstanders gebruikte de ontvoerder daarbij geweld en ging hij vervolgens met zijn partner en de baby ervan door in een zwarte Mercedes SUV met het kentteken 94-GK-PB.

Ontvoerd

Volgens de politie is het kindje meegenomen door haar biologische ouders. De 25-jarige Rowan Simons en de 26-jarige Kim de Laat. Het meisje was in oktober 2017 door jeugdzorg uit huis gehaald en onder zorg van pleegzorg geplaatst. Het AD meldt dat ze uit huis werd geplaatst vanwege vermoedens van kindermishandeling. De baby had toen ze nog geen anderhalve maand oud was meerdere blauwe plekken, gebroken ribben en een gebroken enkel, zo werd geconstateerd in het ziekenhuis. Allebei de ouders hebben tegenover de rechtbank ontkend dat ze de baby hebben mishandeld.

Omdat de politie zich zorgen maakt over de veiligheid van het kind is er een Amber Alert verstuurd. De politie vraag mensen die de baby of de ouders zien, direct 112 te bellen en niet zelf de ouders te benaderen.

Populair op FunX.nl

  • TVOH-kandidaat Richy uit woede op Facebook: "Lil Kleine is een slechte coach"

  • Ayoub en Kes zingen prachtig duet in Arabisch in 'TVOH'

  • Rijden met alcohol op? Dan kan je straks meteen je rijbewijs kwijtraken

  • Timbaland viel 59 kilo af na afkicken van pijnstillers en leeft nu gezond

  • 'Vermiste boer vermoedelijk opgegeten door eigen varkens'

  • Officieel: Prins Harry en Meghan doen afstand van koninklijke titels