STER Advertentie
STER Advertentie

Boze Ajax-fans belagen eigen spelersbus na verlies van PSV

Boze Ajax-fans belagen eigen spelersbus na verlies van PSV
Screenshot AT5

Maandag 16 april 2018 - 12:19 uur

PSV heeft voor de 24ste keer de landstitel te pakken. Gisteren won de voetbalclub uit Eindhoven met 3-0 van Ajax. De Amsterdammers zijn dan ook diep teleurgesteld in hun elftal. Dat is eigenlijk nog te zacht uitgedrukt. De aanhangers waren woedend en wachtte de spelersbus op bij de Johan Cruijff Arena om de voetballers er flink van langs te geven. Zo werd er tegen de bus geschopt en geslagen. De spelers werden onder andere ook uitgemaakt voor kankermongolen.

"Ajax is Ajax niet meer!"

gefaald

De Ajacieden vinden dat algemeen directeur Edwin van de Sar gefaald heeft en eisen dat hij vertrekt. Hij ging in gesprek met alle boze mannen die buiten stonden. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.37155-boze-ajax-fans-belagen-eigen-spelersbus-na-verlies-van-psv"}