STER Advertentie
STER Advertentie

Heftige gesprekken over vreemdgaan in 'Een Nacht met mijn ex'

Woensdag 18 april 2018 - 12:21 uur

|

Door:

Elize

In het nieuwe NPO3-programma Een Nacht met mijn ex proberen exen nog één keer hun problemen uit te praten. Wat volgt zijn ongemakkelijke ontmoetingen, heftige discussies en eerlijke gesprekken. Aan het eind van de avond moeten ze beslissen: gaan ze definitief uit elkaar of blijven ze samen in het appartement slapen en gaan ze met elkaar verder.

Shay & Julian

Eén van de stellen uit de eerste aflevering zijn Shay en Julian. De twee ontmoetten elkaar ooit via een datingsite en de vonk sloeg meteen over. Na een paar weken raakte Shay zwanger van Julian. Ze besloten het kindje te houden. Alles ging perfect, tot een maand geleden toen Shay erachter kwam dat Julian (meerdere keren) vreemd was gegaan.

Meer

In het Rotterdamse appartement komen de twee samen om alles uit te spreken. Shay wil erachter komen of ze Julian ooit nog kan vertrouwen en vraagt hem waarom hij is vreemdgegaan. Julian is - tot verbazing van Shay - volkomen oprecht in zijn antwoorden. Hij legt uit dat hij te gulzig was en verlangde naar meer: "Ik wilde leuke momenten waar wij geen tijd meer voor hadden, omdat jij al snel zwanger raakte." Het ging hem alleen om lust.

Appjes lezen

Maar ook Julian heeft ook nog een punt die hij met zijn ex wil besproken. Hij wil weten waarom ze zijn telefoon gehackt had om zo zijn appjes te kunnen lezen: "We hebben eigenlijk allebei problemen met vertrouwen. Ik bij jou dat je mijn telefoon gehackt hebt. Dat was inbreuk op mijn privacy. Dat heeft me echt geraakt." Shay vindt het oneerlijk dat Julian haar haar wantrouwen kwalijk neemt: "Jij verwacht wel dat ik je jouw bedrog vergeef, maar als ik jouw appjes lees, dan is dat opeens het einde van de wereld." 

Niet waard

Julian snapt dat hij Shay gekwetst heeft, maar vindt dat zij nu "het boek moet sluiten". Shay kan dat (nog) niet, want: "Als jij er steeds mee door blijft gaan, hoe moet ik jou dan een kans geven?" Daarom wil ze weten of hij überhaupt wel monogaam kán en wil zijn. 

Julian: "Ja dat kan ik, omdat ik het nu ook wil. ik dacht dat je door vreemdgaan de shit in je relatie kan vergeten, maar ik zie dat het het alleen maar erger maakt. Jij bent de persoon van wie ik hou en je blijft in mijn hoofd hangen, of ik nu met een andere meid ben of niet."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrouw vs. man

Shay is ook benieuwd of Julian het haar zou vergeven als zij was vreemdgegaan. Daar kan Julian kort over zijn: hij zou het haar nooit vergeven. 

"Een man die vreemdgaat is niet te vergelijken met een vrouw die vreemdgaat. Een man heeft behoeftes, als een vrouw vreemdgaat is er meer aan de hand, dan is ze op zoek naar liefde. Voor een man is het afleiding."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eindresultaat

Uiteindelijk komt de belangrijkste vraag van de avond: willen ze met elkaar verder? Shays twijfels zijn wel weggenomen en dus wil ze met Julian verder. Op één voorwaarde: "Dit is je laatste kans. Als je nog een keer de fout ingaat, dan ga ik geen gesprekken meer aan."

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie