STER Advertentie
STER Advertentie

Vlogger Myriam Ahmadi is comments over haar gewicht zat

Vrijdag 15 juni 2018 - 12:02 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vlogger Myriam Ahmadi is de roddels zat over haar gewicht en een mogelijke zwangerschap. Dat zegt ze in haar nieuwste vlog. "Vanaf januari krijg ik comments als 'o, je bent aangekomen', en op YouTube is het normaal om opmerkingen te krijgen over je gewicht, maar de laatste tijd is het een trend geworden om onder mijn video's te zeggen dat ik er zwanger uit zie."

Geblokkeerd

De vlogger vindt de opmerkingen onbeschoft en daarnaast overdreven. "Jullie hebben toch wel vaker een vollere vrouw gezien?" Door de vele reacties heeft Myriam nu besloten het woord 'zwanger' te blokkeren in de comments op haar YouTube-kanaal.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.37875-vlogger-myriam-ahmadi-is-comments-over-haar-gewicht-zat"}