STER Advertentie
STER Advertentie

Karrueche doet Cardi B's Bodak Yellow in de Lip Sync Battle

Dinsdag 10 juli 2018 - 08:49 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Karrueche Tran (30) is altijd aan. En nu nog meer, want de blasian deed mee aan de Lip Sync Battle. Het is Cardi B's Bodak Yellow waarmee de prachtige verschijning het podium overnam. De ex van Chris Brown, die inmiddels gelukkig is met Victor Cruz, battelde tegen de 46-jarige acteur Deon Cole (Black-ish). 

mentale voorbereiding

Donderdag is de aflevering te zien op de Amerikaanse televisie. Daarna verschijnt de hele versie vast en zeker supersnel op YouTube! In de onderstaande video bereiden de twee deelnemers zich in ieder geval mentaal voor op de battle.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38152-karrueche-doet-cardi-b-s-bodak-yellow-in-lip-sync-battle"}