STER Advertentie
STER Advertentie

Kevin Hart heeft beef met comedian Mike Epps

Kevin Hart heeft beef met comedian Mike Epps
Vlad TV

Dinsdag 10 juli 2018 - 12:51 uur

"Het enige wat ik hierop kan zeggen, is dat je gewoon een zielig persoon bent." Zo haalt Kevin Hart uit naar comedian en acteur Mike Epps. Niet zomaar, want hij zou gezegd hebben dat iedereen grappiger is dan Kevin Hart. En als het je baan is om mensen te laten lachen, dan kan zo'n opmerking natuurlijk nogal kwetsend zijn. 

Mike Epps heeft de nare opmerking tegen een fan gemaakt die reageerde onder een foto die hij op z'n Instagram plaatste van zichzelf en Eddie Murphy. En dat kwam dus al snel bij Kevin Hart terecht. Het is niet de eerste keer dat de comedians naar elkaar uithalen, maar het was wel een tijdje rustig tussen de twee.

"Wanneer ga je beseffen dat mijn succes niks met jou te maken heeft. Misschien denk jij er niet zo over, maar ik gun jou ook het beste."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reality check

De realiteit is dat Kevin Hart wel zalen uitverkoopt en dat is bij Mike Epps niet het geval. Daarnaast is er een groot verschil in volgers op Instagram. Zo heeft Kevin er 60,3 miljoen en Mike heeft vier miljoen volgers. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38157-kevin-hart-heeft-beef-met-comedian-mike-epps"}