STER Advertentie
STER Advertentie

August Alsina vertelt openlijk over zijn drugs- en drankverslaving

August Alsina vertelt openlijk over zijn drugs- en drankverslaving
Red Table Talk

Woensdag 11 juli 2018 - 10:31 uur

|

Door:

Kavita

August Alsina werkt hard aan zichzelf. Niet in het kader van nieuwe muziek, maar vanwege zijn drank- en drugsverslaving. De 25-jarige R&B-zanger vertelde daar open over aan de rode tafel van Jada Pinkett Smith.

In de online talkshow Red Table Talk ging Jada niet alleen in gesprek met hem, maar ook met haar moeder, die ooit een heroïneverslaving had en het het zusje van Will Smith, die nog niet van haar wietverslaving af is.

familievriend

Jada ontmoette August ooit tijdens een optreden van haar kinderen. Sindsdien is hij een familievriend en leert hij belangrijke levenslessen van hen. De zanger stelde zich voor hen open in een voor hem moeilijke periode.

“Ik had veel te veel shows, ik zorgde niet goed voor mezelf en ik dronk veel alcohol en rookte veel wiet. Toen ik een keer on stage stond tijdens een show in New York, viel ik tijdens het optreden flauw en donderde van het podium af. Ik heb daarna drie dagen in een coma geleden en ik had tot twee keer toe even geen hartslag meer. Daarna gebruikte ik pijnstillers als skittles.”

keerpunt

De familie Smith ondersteunt August om weer helemaal clean te worden en dat heeft hem tot nu toe alleen maar goed gedaan. Het keerpunt kwam plotseling. “Ik was bezig met een tour en Jada belde me. De manier waarop ze me toen toesprak, met zoveel emotie en liefde, dat was voor mij een realitycheck. Ik dacht: als iemand anders zoveel van je kan houden en jouw leed hen pijn doet, hoe kan het dan dat het jezelf niks doet?” Toen realiseerde ik me dat ik een ander pad moest gaan bewandelen.”

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanaf 9 november is het weer tijd voor de FunX DiXte 1000! Stem nu en maak kans op kaarten voor de DiXte 1000 Kick Off-Party op 8 november in Amsterdam!

Populair op FunX.nl

  • Delen van Netflix-account wordt aangepakt

  • Spaar je geld beter dankzij deze drie gouden tips

  • Student met shotgun tegengehouden door knuffel van coach

  • Nicki Minaj is getrouwd

  • Dansen op voicemails van je ex is de nieuwe trend op TikTok

  • Rihanna-fans woedend vanwege haar Insta-post met Chris Brown-liedje