STER Advertentie
STER Advertentie

Mist rapper 6ix9ine Woo Hah Festival?

Mist rapper 6ix9ine Woo Hah Festival?
Instagram: 6ix9ine_

Donderdag 12 juli 2018 - 15:50 uur

Gisteren werd bekend dat de Amerikaanse rapper 6ix9ine (22) is gearresteerd naar aanleiding van een openstaand arrestatiebevel. Begin dit jaar zou hij een 16-jarige jongen bij de keel hebben gegrepen.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nog een week vast

Het ziet er niet goed uit voor de rapper. Een vertegenwoordiger van de officier van justitie in New York zou hebben aangegeven dat hij nog zeker tot 20 juli vast blijft zitten. Dit zou betekenen dat hij zijn optreden op Woo Hah Festival dit weekend moet cancelen. Tekashi69 staat voor aanstaande zondag op de planning om zijn raps te laten horen op het festival in de Beekse Bergen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38206-mist-rapper-6ix9ine-woo-hah-festival"}