STER Advertentie
STER Advertentie

'Rihanna maakt naast reggaealbum ook album met dancehall'

Rihanna maakt naast reggaealbum ook album met dancehall
AFP

Vrijdag 20 juli 2018 - 08:12 uur

Rihanna zou naast een reggaealbum ook een dancehallalbum binnenkort releasen. Dat zeggen verschillende bronnen tegen muziekblad Rolling Stones.

500

Binnen een jaar tijd heeft bijna elke Jamaicaanse producers een track opgestuurd voor de twee aankomende albums van Rihanna, schrijft het magazine. In totaal zouden de producenten meer dan 500 nummers hebben ontvangen. Ook dancehallzanger Kranium, bekend van de FunX-hit Can't Believe heeft een bijdrage opgestuurd voor de dancehall editie.

Naast deze projecten voor de Caribische liefhebbers zou Rihanna ook haar mainstream publiek niet vergeten. Ondertussen is ze ook bezig met een popalbum, volgens Rolling Stones.

Selectie

Van alle inzendingen gaan er heel wat afvallen. Het is de bedoeling dat er 10 tracks overblijven op elk album.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38286-rihanna-maakt-naast-reggaealbum-ook-album-met-dancehall"}