Up 2 Date

6ix9ine werd gekidnapt, mishandeld en beroofd: "Ik dacht dat het mijn dag was om dood te gaan"

  1. Newschevron right
  2. 6ix9ine werd gekidnapt, mishandeld en beroofd: "Ik dacht dat het mijn dag was om dood te gaan"

Tekashi 6ix9ine is zondagochtend in zijn woonplaats New York gekidnapt en werd vervolgens op een gewelddadige manier beroofd. De rapper wist weg te komen door uit een rijdende auto te springen en raakte daarmee gewond. Momenteel ligt Daniel Hernandez - zoals de 22-jarige artiest echt heet - in het ziekenhuis. Dat meldt TMZ.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Gewelddadige roofoverval

De regenboograpper was van een shoot onderweg naar huis. Toen hij daar aankwam, werd hij klemgereden door een wagen met daarin drie gewapende mannen. Zij zouden de rapper vervolgens met hun wapens bewusteloos hebben geslagen om hem vervolgens mee te nemen in de auto. Niet veel later kwam 6ix9ine weer bij en werd hij onder bedreiging met een pistool gevraagd zijn juwelen en geld in te leveren.

Juwelen

Daarna reden de overvallers terug naar Tekashi's huis om nog meer juwelen te stelen. Terwijl een van de mannen bij de rapper in de auto bleef, gingen de anderen het huis binnen waar ook de vriendin en dochter van de rapper waren. Zij raakten niet gewond. Wel werden er juwelen met een totaalwaarde van 639.000 euro meegenomen.

GEwond

Dat is nog niet het einde van het verhaal, want 6ix9ine werd na de overval nog steeds niet vrijgelaten. Daarom besloot de rapper maar uit de rijdende auto te springen. Hij raakte daarbij gewond, maar wist wel een passerende auto tegen te houden. De bestuurder belde het noodnummer en de rapper werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk hoe het nu met de artiest gaat, maar hij ligt wel nog steeds in het ziekenhuis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reactie 6ix9ine

De jonge rapper heeft zelf inmiddels ook van zich laten horen. Dat deed hij door een foto van XXXtentacion - de 20-jarige rapper die onlangs werd doodgeschoten - te delen. Daarbij schrijft 6ix9ine: "Hoe gek het ook klinkt...gisterochtend had ik het gevoel dat het mijn dag was om dood te gaan. [...] Ik weet dat jij bij me was." Daarnaast beseft hij zich ook hoe kostbaar het leven is: "Niks dat materialistisch is, is belangrijker dan het leven. Ik mag verder leven om nog een dag te zien. Ik mag mijn dochter nog een dag zien."

Ster advertentie
Ster advertentie