STER Advertentie
STER Advertentie

Demi Lovato reageert op overdosis: 'Ik dank God dat ik nog leef'

Demi Lovato reageert op overdosis: Ik dank God dat ik nog leef
AFP

Maandag 6 augustus 2018 - 20:59 uur

|

Door:

Daisy

We hebben allemaal het nieuws gevolgd dat Demi Lovato kortgeleden werd opgenomen in het ziekenhuis vanwege een overdosis. Eind juli werd de 25-jarige zangeres met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De zangeres reageert nu op haar Instagram-account op de ziekenhuisopname en hoe het verder gaat.  

verleden met verslaving

"Ik ben altijd open en eerlijk geweest over mijn verleden met verslavingen. Wat ik heb geleerd is dat deze ziekte niet zomaar verdwijnt of vervaagd met de tijd. Het is iets waar ik nog altijd overheen moet komen en wat mij nog steeds niet gelukt is", schrijft zij in haar post. 

"Ik dank God dat ik nog leef. En ik ben mijn fans voor eeuwig dankbaar voor alle liefde en steun die ik de afgelopen week en daarvoor gekregen heb. Jullie positieve gedachtes en gebeden hebben mij geholpen om door deze moeilijke tijd te komen" 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

afkickkliniek 

De zangeres dankt verder haar familie, team en het ziekenhuispersoneel. Daarnaast geeft ze aan dat ze tijd nodig heeft om te herstellen en af te kicken. Momenteel verblijft de zangeres volgens TMZ dan ook in een afkickkliniek. Het is niet bekend hoe lang zij daar zal blijven, maar er wordt door verschillende bronnen dichtbij de familie gezegd dat dat minstens dertig dagen zal zijn, aldus TMZ. 

Populair op FunX.nl

  • Sher (26) stuurt grappige piemelportretten terug naar dickpic-stuurders

  • Imanuelle Grives biedt excuses aan bij 'Suriname'-première

  • Boef probeert gratis patatje te fixen bij Lil' Kleine

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Ciara en Dennis zijn vertrokken, nieuwe storm komt eraan: Ellen

  • Syrische vader leert dochter om te lachen bij bominslagen