STER Advertentie
STER Advertentie

Passagiers Air Maroc beleven horrorvlucht naar Marokko

Passagiers Air Maroc beleven horrorvlucht naar Marokko

Donderdag 9 augustus 2018 - 11:39 uur

|

Door:

Elize

Ruim honderd passagiers die op weg naar Marokko waren, hebben een echte horrorvlucht meegemaakt. De passagiers vlogen met Royal Air Maroc en hadden om te beginnen maar liefst 35 uur vertraging. Toen ze eindelijk vertrokken lukte het het vliegtuig niet om te landen op de oorspronkelijke bestemming. Rachid Bohayach, die deze horrorvlucht meemaakte, vertelde erover aan AT5

Vertraging

De vlucht zou dinsdagochtend 10.20 uur moeten vertrekken van Schiphol naar Al Hoceima, maar al snel werd duidelijk dat de vlucht vertraagd was. "Nadat de vlucht meerdere keren werd vertraagd hebben wij geprobeerd om in contact te komen met Royal Air Maroc," legde Rachid woensdagmiddag uit aan AT5. Het lukte echter niet in contact te komen met de maatschappij. "Dus zijn wij naar een algemene informatiebalie op Schiphol gegaan. Nadat er druk is uitgeoefend, is er via hun uiteindelijk contact gelegd met de vliegtuigmaatschappij."

Hotel

De passagiers werden uiteindelijk - zonder hun koffers - ondergebracht in een hotel in de buurt van Schiphol. Daar werd hen uiteindelijk medegedeeld dat ze die dag niet meer zouden vertrekken. De reden van de vertraging bleef echter onduidelijk. De vlucht zou de volgende dag om 7 uur 's ochtend vertrekken. Maar toen een groot gedeelte van de passagiers om half vijf beneden kwamen, hing er een briefje dat de vlucht opnieuw vertraagd was. 

Oujda

Woensdagavond om 7 uur vertrok het vliegtuig dan eindelijk van Schiphol. Maar ook de vlucht verliep niet zorgeloos. Drie keer probeerde het toestel te landen in Al Hoceima. Zonder succes. "Toen zijn we doorgevlogen naar Nador." Ook dat lukte niet. Uiteindelijk landde het vliegtuig in Oujda, op zo'n vijf uur rijden van Al Hoceima. 

De reden die Air Maroc voor de vertraging geeft is de "sociale onrust" in Marokko. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • 404 - Pagina niet gevonden

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin

  • Amber en Arda van Temptation Island verwachten kindje

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Jada Pinkett Smith: "Vroeger had ik een pornoverslaving"