STER Advertentie
STER Advertentie

Daddy Yankee door 'dubbelganger' bestolen van 2 miljoen dollar aan juwelen

Daddy Yankee door dubbelganger bestolen van 2 miljoen dollar aan juwelen
YouTube: Daddy Yankee

Vrijdag 10 augustus 2018 - 10:39 uur

Daddy Yankee is deze week in het Spaanse Valencia bestolen van zijn gouden en diamanten juwelen. Dat gebeurde toen de Puerto Ricaanse superster, die momenteel door Europa toert, even niet in zijn hotelkamer was. 

2 miljoen

Volgens de lokale media had de dief zich voorgedaan als Daddy Yankee en wist hij zo de hotelkamer van de Dura-artiest binnen te komen. De dief vroeg zelfs nog aan de medewerkers van het hotel om de kluis te openen. Vervolgens pakte hij voor twee miljoen dollar aan juwelen en nam hij ook nog 2500 dollar contact geld mee. 

Onderzoek

Er is inmiddels een onderzoek gestart en de 41-jarige artiest heeft een advocatenkantoor ingeschakeld. De dief is vastgelegd op camerabeelden en heeft ook vingerafdrukken gelaten. De politie probeert met deze aanwijzingen de persoon momenteel te identificeren. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38557-daddy-yankee-bestolen-van-2-miljoen-dollar-aan-juwelen"}