Up 2 Date

Glennis Grace door naar halve finale America's Got Talent

foto: YouTube: Kamol Yawichai
  1. Newschevron right
  2. Glennis Grace door naar halve finale America's Got Talent

Yes, yes en nog eens een hele dikke yes! Glennis Grace is door naar de halve finale van America's Got Talent. Eerder deze week blies ze de jury opnieuw voorbij met het nummer Never Enough van The Greatest Showman. Daarmee staat de zangeres ook nog eens op #5 in trending op YouTube.

misverstand

Glennis kreeg na dat optreden niet meteen te horen of ze door was. De afgelopen nacht werd het bekendgemaakt in de tweede live-uitzending. Maar er was een klein misverstandje. Glennis dacht dat ze eigenlijk niet door was en liep al bijna het podium af. Ze stond samen met haar tegenstander komiek Samuel J.Comroe te wachten op het verlossende woord, toen presentatrice Tyra Banks ineens riep dat ze beide door waren. Glennis verstond het niet goed, feliciteerde haar tegenstander en liep bijna weg. Tot haar grote verbazing hield Tyra haar tegen om nog een keer te herhalen wat ze zei.

"OMG! Hoorde je wat ik zei? Jullie zijn allebei door! Beide dus!"

Glennis was in shock en reageerde met: "What the fuck?!" Waarop Tyra zei: "Je was zo van, ik heet geen 'both of you', dus ik loop maar van het podium af."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie