STER Advertentie
STER Advertentie

Kanye West biedt excuses aan voor slavernij-opmerking in emotioneel interview

Donderdag 30 augustus 2018 - 09:05 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kanye West heeft zich eindelijk verontschuldigd voor de merkwaardige slavernij-opmerking die hij maakte bij TMZ. De rapper zei toen dat 400 jaar slavernij voor hem als een keuze klinkt.

Excuses

Kanye was gisteren te gast bij een radiozender in zijn hometown Chicago voor een uitgebreid interview. Het gesprek werd emotioneel toen een van de hosts hem vertelde dat ze als Afro-Amerikaanse vrouw teleurgesteld was toen hij - met een Make America Great Again-pet op - die controversiële opmerking maakte. Volgens haar had de artiest beter moeten nadenken over de consequenties, omdat hij zoveel invloed heeft. Daarop reageerde Ye met een excuses: "Ik weet niet of ik me wel goed genoeg verontschuldigd heb voor hoe mijn woorden over slavernij overkwamen bij veel mensen. Dus ik wil deze kans pakken om te zeggen: het spijt me dat mensen zich toen in de steek gelaten voelden."

Slippers

In het interview spreekt Kanye ook over de ruzie tussen Pusha T en Drake, vertelt hij wat hij eigenlijk over Trump had willen zeggen bij Jimmy Kimmel en zegt hij dat er soms een hele grote druk op hem ligt om altijd alles goed te doen: "Ik moet er zelfs voor zorgen dat mijn slippers de goede maat zijn!"

Lees ook: Kanye West draagt slippers naar bruiloft en dit zijn de reacties

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Lukaku reageert met foto op kritiek over gewicht: 'Not bad for a fat boy'

  • Tyra Banks helpt opkomend model met onverwachte fotoshoot langs de weg

  • Idris Elba stikt bijna in te pittige kippenvleugel en wordt viral meme

  • Toeristen gearresteerd in Sardinië na meesmokkelen van 40 kilo zand

  • Zeker 63 doden en 182 gewonden bij aanslag op bruiloft in Kabul

  • Deze man (55) gaat viral met zijn karaokesessies van allerlei hiphoptracks

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.38798-kanye-west-biedt-excuses-aan-voor-slavernij-opmerking-in-emotioneel-interview"}