STER Advertentie
STER Advertentie

Offset faket noodgeval en verrast Cardi B met Lamborghini

Offset faket noodgeval en verrast Cardi B met Lamborghini
Instagram: Cardi B

Zaterdag 6 oktober 2018 - 13:47 uur

Offset heeft zijn liefje Cardi B een Lamborghini cadeau gedaan. En ze heeft niet eens haar rijbewijs. Hodeee! Anyway, hij deed het natuurlijk uit liefde. Maar op een manier die heel veel onrust met zich meebracht. De rapper fakete namelijk dat hij was flauwgevallen, waardoor Cardi B zo snel mogelijk - in twee uur - naar Atlanta moest komen, waar hij op dat moment was. Eenmaal daar ontdekte ze dat het allemaal opgezet was. 

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

bidden for life

Cardi heeft onderweg naar ATL flink zitten stressen. Natuurlijk was ze blij met haar cadeau, maar Cardi was zo geschrokken, dat ze ook wel echt even zin had om haar hubby te wurgen.

"Jullie hebben geen idee hoe ik me voel. Ik heb de afgelopen twee uur gebeden in zowat elke religie die er bestaat. Ik had alleen maar zoiets van, ik hoop dat Offset oké is. Waarom beantwoordt niemand mijn telefoontjes? Ik wil m'n baby niet alleen opvoeden. Jezus Christus, ik hoop dat alles goed is."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39216-offset-faket-noodgeval-en-verrast-cardi-b-met-lamborghini"}