STER Advertentie
STER Advertentie

FunX-DJ Morad: "Wie bepaalt wanneer je uit de kast moet komen?"

Maandag 8 oktober 2018 - 18:33 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Morad en Shay zijn de radiovrienden waar je een echte haat-liefde verhouding mee kan hebben. En dat hangt ook samen met nieuwsgierigheid naar het privéleven van de DJ's. YouTuber en personal trainer Dennis Toppin ging daar dieper op in door Morad uit te nodigen voor een keiharde gymsessie in combinatie met een goed gesprek. 

roddels

Behalve keihard trainen, zijn er dus ook diepe gesprekken in de gym gevoerd tijdens Dennis Toppin Traint. Morad vertelt niet alleen hoe hij ooit bij FunX terecht is gekomen, maar ook hoe hij de interactie met luisteraars beleeft. 

"Bijvoorbeeld rond de Gay Pride in Amsterdam kreeg ik echt twintig keer de vraag: Morad, wanneer kom je nou eens uit de kast? En dan denk ik van oké, je wil dus dat ik nu uit de kast kom... Ik lees die appjes ook voor op de radio hé, zoals: Morad wanneer kom je uit de kast, want ik hoor roddels over je."

duidelijk statement

Morad vindt het belachelijk dat iedereen altijd maar wil weten wat hij doet en met wie. Hij vindt het belangrijker dat mensen weten dat ze welkom zijn en zich niet moeten schamen voor wie ze zijn. "Ik heb mijn geloof, jij hebt jouw geloof. Je zou denken dat het allemaal niks meer uit maakt, maar dat doet het wel en dat vind ik erg."

De DJ laat dan ook een duidelijk statement achter: "Het is niet belangrijk dat jij dat weet. Als we elkaar in onze waarde laten, dan hoef je dat niet te weten."

Populair op FunX.nl

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'

  • Nomineer nu je favoriete artiesten voor de FunX Music Awards!

  • Grote rellen in Haagse Schilderswijk, vier aanhoudingen

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Reizigers uit Marokko kunnen Nederland niet in vanaf donderdag