STER Advertentie
STER Advertentie

Gezellige gasten nemen Dakka Marrakchia compleet over

Dinsdag 9 oktober 2018 - 12:04 uur

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wanneer je op een feestje komt en je publiek is meteen aan, dan weet je dat het een epic avondje gaat worden. Dakka Afrah had onlangs te maken met zo'n situatie. Terwijl ze de straat zingend en dansend op stelten zetten - daar waren ze voor ingehuurd - besloot een feestganger de boel helemaal over te nemen. En dat maakte het alleen maar nog gezelliger. That's the spirit! 

DakkA uit marrakech

Dakka ofwel Dakka Marrakchia is een Marokkaanse muziekstijl die is ontstaan in de stad Marrakech. Het wordt gekenmerkt door percussie-instrumenten en koorzang. De gezelligheid hiervan kan je ervaren op bijvoorbeeld bruiloften en festivals.

Lees ook: 4x Zoeter Suikerfeest dankzij Dakka Chrafoo

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39247-gezellige-gasten-nemen-dakka-marrakchia-compleet-over"}