STER Advertentie
STER Advertentie

Dochter van Monica Geuze en Lars Veldwijk in het ziekenhuis

Dochter van Monica Geuze en Lars Veldwijk in het ziekenhuis
RTV Rijnmond

Maandag 15 oktober 2018 - 09:38 uur

Het dochtertje van Monica Geuze en Lars Veldwijk ligt in het ziekenhuis. Dat laat papa Lars weten aan RTV Rijnmond. De spits van Sparta vertelde dat gisteren na een goede, maar voor hem emotioneel zware wedstrijd tegen SC Cambuur. 

op tijd bij

Op sociale media zijn geen berichten te vinden over de ziekenhuisopname van de drie maanden oude Zara-Lizzy. Veel is er dus nog niet over bekend. Wel laat Lars geëmotioneerd weten dat hij zo snel mogelijk naar zijn kleine meid wil. 

"Ze is gisteren opgenomen. Het is niet ernstig gelukkig. We zijn op tijd, maar ze ligt er nog steeds. Dus ik ga zo snel mogelijk weg zometeen. Ik wil er niet teveel over zeggen. Ze is wel oké, maar ze ligt wel in het ziekenhuis."

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39298-dochter-van-monica-geuze-en-lars-veldwijk-in-het-ziekenhuis"}