STER Advertentie
STER Advertentie

Netflix slecht voor je seksleven?

Netflix slecht voor je seksleven?

Woensdag 17 oktober 2018 - 12:36 uur

|

Door:

Milou

Netflix en chill toch niet zo sexy? Uit onderzoek van PanelWizard in opdracht van Acties.nl blijkt dat gemiddeld 17% van de ondervraagden door streamingdiensten zoals Netflix minder seks heeft dan dat ze zouden willen. Vooral dertigers schijnen hier last van te hebben.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Man vs. vrouw

Bij mannen ligt het percentage gemiddeld hoger dan bij de vrouwen. Behalve in de leeftijdscategorie 18-29 jaar. Hier is 24% van de vrouwen ontevreden tegenover 10% van de mannen.

Iphone irritaties

Ook smartphones blijken een stoorzender. Vooral in de provincie Limburg blijken mensen te klagen over de negatieve invloed van hun telefoon op hun seksleven.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

tips

In Start praatte Fernando vanmorgen met seksuoloog Nynke Nijman over de invloed van Netflix en mobiele apparaten op ons seksleven. Zij geeft tips over hoe je kan voorkomen dat je seksleven inzakt door zaken als tablets en smartphones.

"In plaats van dat ze om tien uur naar bed gaan, liggen ze tot een uurtje of twaalf Netflix te kijken. Dat gaat ten koste van de tijd dat ze anders seks zouden kunnen hebben".

'Netflix and Chill is slecht voor je seksleven'

netflix groeit nog steeds

Het mag dan voor sommigen voor minder pret tussen de lakens zorgen, het aantal abonnees van de online streamingdienst groeit nog steeds. En hard ook. Elke minuut komen er 53 nieuwe leden bij! Afgelopen kwartaal groeide het aantal gebruikers met 7 miljoen. Wereldwijd heeft Netflix nu 137,1 miljoen abonnees. Die zijn goed voor een omzetstijging van bijna 3,5 miljard euro afgelopen kwartaal. Netflix verklaart de groei door het toevoegen van nieuwe video's. Die investeringen zijn mogelijk gemaakt door een stijging van de abonnementsprijzen. 

Populair op FunX.nl

  • #GerechtigheidVoorBas: mensen vragen aandacht voor neergeschoten Bas (24) in Amsterdam

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Ontvoerd Japans meisje gebruikt videogame om te ontsnappen

  • Drinkwaterbedrijven luiden noodklok: 'Nog nooit was de vraag naar drinkwater zó groot'

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Jason Derulo 'slaat Will Smiths tanden eruit' in TikTok-video