Up 2 Date

Man neemt zoons pester onder zijn hoede als hij erachter komt dat de jongen dakloos is

  1. Newschevron right
  2. Man neemt zoons pester onder zijn hoede als hij erachter komt dat de jongen dakloos is

Ouders die erachter komen dat hun kind gepest wordt, willen meestal dat de pester meteen wordt aangepakt. Logisch, zou je kunnen zeggen, maar niet voor iedereen. De Amerikaanse Aubrey Fontenot dacht er anders over en nam de pester van zijn zoon juist onder zijn hoede.

dakloos

Toen Fontenot erachter kwam dat zijn achtjarige zoon Jordan gepest werd, wilde hij in eerste instantie ook dat de pester aangepakt zou worden. Maar toen hij zag dat de school er niet veel aan deed, nam de man het heft in eigen handen. De vader besloot om met zijn zoons pester, Tamarion, te praten en erachter te komen waarom hij Jordan pestte.

"Ik wilde dieper ingaan op het 'waarom?'. Ik kwam er toen achter dat hij zelf ook werd gepest omdat hij geen schone kleren en schoenen had. Toen ik weer vroeg waarom, vertelde hij dat hij en zijn familie dakloos zijn."

hulp

Tamarion ontving door zijn verhaal veel support van Aubrey en kreeg van de man nieuwe kleren en schoenen. Op Instagram vertelt de man uit Houston dat er meer support moet zijn voor kinderen: "We hebben geen idee wat deze kinderen meemaken, simpelweg omdat het veel mensen niks boeit. Ik ging met hem shoppen en leerde hem veel over zelfrespect, integriteit, zelfvertrouwen en andere dingen die een problematische jongen tot een man maken."

uitgesproken

Inmiddels hebben Jordan en Tamarion hun problemen (niet zonder de invloed van de vader) uitgesproken. Fontenot deelde foto's van de twee op Instagram waarop ze samen te zien zijn en zelfs bevriend lijken. Inmiddels heeft hij ook een geldinzamelingsactie opgestart om Tamarion en zijn familie te helpen.

Ster advertentie
Ster advertentie