Up 2 Date

Ali B wil bij zoontje Nouri zijn, cancelt theatershows

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Ali B wil bij zoontje Nouri zijn, cancelt theatershows

Ali B is net vader geworden van zijn derde kind, zijn zoontje Nouri en dat was voor hem reden een hele moeilijke beslissing te nemen: hij heeft zijn theatershow Koorts voor het komende jaar geschrapt.

niet voldoende voorbereiding

Voor nu worden de voorstellingen een jaar vooruitgeschoven. Ali heeft verklaard dat hij zich mede door de geboorte van zijn derde zoon niet voldoende heeft kunnen voorbereiden op de theatershow.

Op de Facebookpagina van onder andere Theater het Kruispunt staat een filmpje waarin Ali zijn excuses aanbiedt voor het voor de tweede keer uitstellen van de show.

"Zoals jullie weten is er nogal wat gebeurd in mijn leven, met name de geboorte van mijn derde zoontje. Die stond niet op de planning. Ik heb een bewuste keuze gemaakt dat ik daar echt bij wil zijn, omdat ik bang ben dat ik daar anders later heel veel spijt van krijg. Daardoor heb ik te weinig tijd om de reprise van mijn voorstelling te spelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

nieuwe voorstelling

Is het dan niet gewoon nog een keer dezelfde show? "Nee, want mijn voorstelling was voor mijn gevoel te actueel om nog een keer te doen", aldus Ali. "Dus ik zou een nieuwe voorstelling moeten maken en ik heb niet de tijd om dat op een kwalitatieve manier voor jullie te doen."

Ali meldt verder in het filmpje dat hij hoopt dat het publiek hem vergeeft en naar de verplaatste voorstelling zal komen; "Dan zal ik jullie allemaal door middel van allerlei grappen en liedjes vertellen over deze periode in mijn leven."

Ster advertentie
Ster advertentie