STER Advertentie
STER Advertentie

Moeder Demi Lovato is trots: 'Ze is ruim 90 dagen clean'

Moeder Demi Lovato is trots: Ze is ruim 90 dagen clean
AFP

Maandag 29 oktober 2018 - 17:50 uur

|

Door:

Daisy

Er is eindelijk - goed - nieuws over Demi Lovato! De zangeres belandde eind juli met een overdosis in kritieke toestand in het ziekenhuis. Ze overleefde het en plaatste begin augustus een bericht op haar Instagram waarin ze vertelde hoe het met haar ging. Daarna was het stil, tot nu toe: Demi's moeder heeft verteld hoe het met de zangeres gaat. 

berichtje

De moeder van Demi, Dianna De La Garza, verscheen vrijdag op Sirius XM radio. Ze vertelt in het interview dat ze wist dat haar dochter weer had toegegeven aan haar verslaving, hoewel ze niet doorhad hoe erg het met haar gesteld was. Ze vertelde dat ze van de overdosis hoorde door berichten van bezorgde vrienden, niet via de politie of het ziekenhuis. 

"Ik kreeg een berichtje waardoor ik doorkreeg wat er aan de hand was. Er stond in: 'Ik heb het net op TMZ gezien en ik vind het zo erg'. Voordat ik op TMZ kon komen kreeg ik het telefoontje van een assistent van Demi. Zij zei: 'We zijn in het ziekenhuis.' Toen wist ik dat ze niet overleden was. Ze was daar. Ik vroeg haar wat er aan de hand was en de woorden die ik te horen kreeg waren de grootste nachtmerrie die een ouder kan horen: 'Demi heeft een overdosis genomen.'"

90 dagen clean

Dianna heeft in het radio-interview verklaard dat haar dochter inmiddels ruim 90 dagen nuchter is. 

"Je kunt me niet dankbaarder of trotser op haar maken, want verslaving is een ziekte en daarom is afkicken keihard werken. Het is heel moeilijk. Er is geen makkelijke weg hierin."

Wil jij dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Abonneer je op de FunX Daily Podcast en mis niks!

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast

  • Moord op advocaat van kroongetuige Nabil B. is "niet eerder vertoonde aanval op advocatuur"

  • Prinsjesdag 2019: Dit kan belangrijk zijn voor jou