STER Advertentie
STER Advertentie

Cristiano Ronaldo stoot Selena Gomez van Insta-troon: 'Het interesseert haar niets'

Cristiano Ronaldo stoot Selena Gomez van Insta-troon: Het interesseert haar niets
AFP

Woensdag 31 oktober 2018 - 16:48 uur

|

Door:

Daisy

Selena Gomez was ruim twee jaar lang de onbetwiste koningin op Instagram met haar aantal volgers, maar na lange tijd is de zangeres ingehaald door een superster uit een hele andere hoek: voetballer Cristiano Ronaldo. Dat lijkt ze echter helemaal niet erg te vinden. 

Sinds maandag heeft de voetbalspeler 144,320,476 volgers op Instagram terwijl Selena het moest doen met bijna 8000 volgers minder. 

niet zo gek

Het is niet heel gek dat Selena van de troon gestoten is: haar laatste Instagrampost stamt alweer uit september en was een post waarin ze aangaf dat ze een social media break zou nemen. 

"Ik neem een social media break. Wederom. Ook al ben ik heel dankbaar voor de invloed die social media ons geeft, ben ik net zo dankbaar dat ik de kans heb om een stapje terug te nemen en mijn leven te leiden in ieder moment dat ik heb gekregen. [...] Onthoud: negatief commentaar kan ieder mens pijn doen. Duidelijk." 

lachen

Die break is precies de reden dat Selena het niet erg schijnt te vinden dat ze na lange tijd niet meer de meeste volgers op aarde heeft.

"Ze moest heel erg lachen toen ze te horen kreeg dat ze haar troon moest afstaan aan hem, helemaal omdat ze op dit moment een detox break van social media neemt", vertelt een bron dichtbij de zangeres aan HollywoodLife. "Ze was dus niet bepaald verrast en het interesseert haar eigenlijk helemaal niets." 

"Serena vindt Christiano Ronaldo heel schattig en ze begrijpt waarom zoveel mensen van hem houden." 

ziekenhuis

Begin oktober werd Selena voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis en daarna in een kliniek waar ze psychische hulp krijgt. Ze zou compleet zijn doorgeslagen in het ziekenhuis en nu een behandeling hebben gekregen voor een ernstige borderlinestoornis. 

geen apps

In september vertelde ze aan ELLE dat ze inderdaad helemaal niets meer met social media doet en niet eens meer op het internet zit. "Ik heb daar in geen maanden opgezeten. Ik heb mijn wachtwoord voor Instagram niet meer. Ik heb geen apps op mijn telefoon en ook geen photo editing apps", verklapte ze aan het tijdschrift.  

 

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Man kaapt helikopter om partner uit de gevangenis te bevrijden

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rihanna lanceert gloednieuwe ondergoedlijn voor mannen