STER Advertentie
STER Advertentie

PlayerUnknown's Battlegrounds komt naar PlayStation 4

Dinsdag 6 november 2018 - 17:48 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De populaire game PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) komt in december mogelijk naar de PlayStation 4! De grote battle royale-concurrent van Fortnite gaat na een jaar exclusiviteit op de Xbox, waarschijnlijk ook beschikbaar worden voor PS4-bezitters.

December

Een gebruiker van het PSNProfiles-forum vond informatie over PUBG op de servers van Sony, waaronder een id-code voor Europese en Noord-Amerikaanse versies. Analist Daniel Ahmad schreef al eerder op een forum dat de game in december van dit jaar uitkomt op de PS4, aangezien het jaartje exclusiviteit bij de Xbox dan verloopt.

Officieel

Officieel is er nog niets verschenen over de stap van PUBG naar de PlayStation 4, maar het is algemeen bekend dat publisher Bluehole in gesprek is met Sony. Tot die tijd kan je de schietgame gewoon spelen op de Xbox of als PUBG Mobile op je smartphone.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39604-playerunknown-s-battlegrounds-komt-naar-playstation-4"}