STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise helemaal overstuur door haar grootste angst: geiten

Donderdag 15 november 2018 - 17:38 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Misschien wist je het nog niet, maar Famke Louise is doodsbang voor geiten. Of er iets aan te doen valt? Ze probeert het in ieder geval wel met Ouassima in een nieuwe First Fear.

Famke's angst voor geiten is niet zomaar ontstaan. "Toen ik klein was, is mijn oma achtervolgt door een geit. Ze zijn zo onvoorspelbaar. Ze kunnen ineens van alles doen, zoals je gaan likken." Hoewel Famke het als als een dreiging ervaart, vertelt een deskundige dat ze echt niet gevaarlijk zijn. "Ze zijn van nature wel heel nieuwsgierig, maar ze doen niks. Ze zullen altijd naar je toekomen, even snuffelen en knabbelen. Maar echt aanvallen? Nee." 

 

 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39729-famke-louise-helemaal-overstuur-door-haar-grootste-angst-geiten"}