Up 2 Date

Cardi B meldt break-up met Offset in Instagramvideo

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B meldt break-up met Offset in Instagramvideo
Hiphopkoppel Cardi B en Offset zijn niet langer een setje. Dat vertelt de 26-jarige female rapper vandaag in een video op haar Instagram. "Ik heb het een tijdje geprobeerd te laten werken tussen mij en de vader van m'n kind", begint ze de video.

in liefde uit elkaar

Ze legt verder uit dat de twee als vrienden uit elkaar gaan. "We zijn hele goede vrienden en hele goede zakenpartners. Hij is iemand waar ik altijd naartoe kan om te praten en we voelen veel liefde voor elkaar, maar het werkte gewoon al een tijdje niet meer tussen ons. Het is niemands schuld", aldus Cardi. Ze geeft aan dat het nog wel even zal duren tot het ex-koppel officieel zal scheiden. Ze sluit de video af met de mededeling dat ze altijd veel liefde voor hem zal blijven voelen omdat hij de vader van haar dochtertje is.

lovestory

Cardi en Migos-member Offset werden begin 2017 voor het eerst samen gespot en zijn vorig jaar in het geheim getrouwd in Atlanta. Tijdens hun relatie was er meerdere keren sprake van geruchten dat Offset vreemd zou gaan. De twee bleven samen en afgelopen zomer kregen ze hun eerste kindje: Kulture. Twee weken geleden postte beide rappers nog romantische kiekjes bij een basketbalwedstrijd.

Ster advertentie
Ster advertentie