STER Advertentie
STER Advertentie

Famke Louise en Mocro Maffia genomineerd voor Hashtag Awards

Famke Louise en Mocro Maffia genomineerd voor Hashtag Awards
ANP Kippa

Woensdag 5 december 2018 - 11:27 uur

|

Door:

Milou

Famke Louise en Mocro Maffia zijn twee namen die genomineerd zijn voor een Hashtag Award. Een wát? Een Hashtag Award. Dat is een vakprijs voor bedenkers, makers en platforms op het gebied van online video. Bij deze prijs wordt geen onderscheid gemaakt tussen door wie het gemaakt is (influencers, bedrijven of zelfstandige producers) of waar het is uitgezonden. Famke maakt dubbel kans: zowel met haar nummer Slide (Beste Music Video) als met de documentaire over haar leven (Beste Video on Demand). In de laatste categorie neemt ze het op tegen de serie Mocro Maffia.

Lees ook: Makers Mocro Maffia over seizoen 2 en de brute verkrachtingsscène

Tweede editie

De Hashtag Awards zijn vrij nieuw, vorig jaar vond de eerste editie plaats. Famke won toen al een award voor haar video Op Me Monnie. Ook StukTV viel in de prijzen met hun serie Jachtseizoen net als Nikkietutorials met haar video waarin ze Kim Kardashian opmaakt.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tim Hofman en Vonneke Bonneke

Namen die ook waardering krijgen in de vorm van een nominatie zijn onder andere Tim Hofman's #BOOS: Terug Naar Je Eige Land (Beste Online Video) en Vonneke Bonneke (Beste New Creator). In totaal zijn er twaalf categorieën waaronder ook Beste Gaming Video en Beste Beauty & Lifestyle Video. Een vakjury zal de winnaars kiezen en de prijzen worden 17 december in Amsterdam uitgereikt.

Lees ook: Boef, Anna Nooshin en Supergaande zetten zich in voor beter kinderpardon

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Eerste beelden van Netflixserie 'Fast & Furious: Spy Racers'

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39967-famke-louise-en-mocro-maffia-genomineerd-voor-hashtag-awards"}