Up 2 Date

Kevin Hart gaat de Oscaruitreiking presenteren: "Ik ga ervoor zorgen dat het een speciale wordt"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart gaat de Oscaruitreiking presenteren: "Ik ga ervoor zorgen dat het een speciale wordt"

Comedian Kevin Hart zal begin volgend jaar de Oscaruitreiking presenteren. Dit laat hij weten via een dankbaar bericht op zijn Instagram waarin hij aangeeft dat het presenteren van de awardshow al lang op zijn to-do list stond.

a special one

Eind februari zal Kevin dus op het podium staan bij de uitreiking van deze prestigieuze filmprijzen. Hiermee volgt hij talkshowhost Jimmy Kimmel op. De komiek voelt zich vereerd. "Het is ongelooflijk om in het rijtje van legendarische hosts te komen. Ik weet dat mijn moeder nu een grote glimlach op haar gezicht heeft. Ik wil mijn familie, vrienden en fans bedanken voor hun steun al die tijd", aldus Kevin. Hij bedankt The Academy, organisator van de Oscars, en sluit zijn bericht af met de belofte dat hij van aankomende editie een speciale zal maken.

Gemotiveerd

In zijn Instagram Stories uit Kevin nogmaals zijn dankbaarheid voor deze kans. Hij bedankt zijn fans en iedereen die in hem gelooft en geeft nog een kleine motiverende speech: "Hoeveel je ook al gedaan hebt, je kan altijd nog meer doen. Er kan altijd meer bereikt worden en er zijn altijd doelen die afgevinkt kunnen worden".

Voorgangers

De uitreiking zal met de toevoeging van Kevin een grote dosis humor krijgen. Eerdere hosts kregen nog wel eens kritiek op hun aanpak. Zo werd het nummer I Saw Your Boobs waarmee comediancollega Seth McFarlane de avond in 2012 opende, niet echt gewaardeerd. Ellen DeGeneres kreeg daarentegen wel veel positieve reacties. Zij plaatste na haar Oscareditie in 2014 een inmiddels beroemde selfie met een hele celebrity squad.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie