STER Advertentie
STER Advertentie

Boef deelt 263 cadeaus uit in asielzoekerscentrum

Donderdag 6 december 2018 - 17:51 uur

|

Door:

Yemima

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
Het was een aangename verassing voor de jonge bewoners van een asielzoekerscentrum in Katwijk. Boef kwam gisteren langs om de kinderen een mooie pakjesavond te bezorgen. En hij bezocht het AZC natuurlijk niet met lege handen, de rapper deelde honderden cadeaus uit aan de bewoners. "Sinterklaas krijgt concurrentie van Sinterboef,'' zei de artiest.

cadeaus inkopen 

Boef was woensdag druk aan het shoppen in het centrum van Alkmaar, en dit keer niet voor hemzelf. Hij ging langs bij een speelgoedwinkel en kocht 209 cadeaus. Ook bezocht hij een  parfumerie waar hij nog eens 54 cadeaus kocht. Hij pakte samen met de winkelmedewerkers alle cadeaus in en ze hadden het naar hun zin. ''Het was een gezellige boel,'' lieten ze weten aan NH Nieuws.

De toekomst

Vervolgens reed Boef met alle cadeaus naar het asielzoekerscentrum om daar heel veel kinderen een fijne Sinterklaasavond te bezorgen. Hij riep de kinderen naar voren en hielp ze  met het uitpakken van de cadeaus. "De toekomst", schreef hij in zijn Instagram-story over de tientallen kids die hem uitzwaaiden.

Populair op FunX.nl

  • Sevn Alias niet te spreken over racistisch tintje Zwarte Cross: 'Allah Afbakbar'

  • Zo reageert DJ Wef als guy haar on air op een date vraagt

  • Actrice Imanuelle Grives gearresteerd in België met grote hoeveelheden drugs

  • Cardi B neemt tatoeage van Offset op de meest onverwachte plek

  • 'Unbelievable': Netflix-miniserie over slachtoffer van verkrachting dat niet geloofd werd

  • Snelle dropt 'Reünie' met indrukwekkende video over pestverleden

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.39988-boef-deelt-263-cadeau-s-uit-in-asielzoekerscentrum"}